Utskrifter

Vi hjälper dig med allt inom retuschering av bilder och alla önskemål för att din bild ska bli bra. Vi fotograferar & skannar bilder till exempel om du ska trycka en upplaga av ditt konstverk.
Vi har ett bra utbud på olika papper och vi printar på rulle upp till 110x300cm. Livstidskvalité är garanterad.

PRISER
Rullarna vi skriver ut på är 60, 90 & 110cm breda och kostar per löpmeter:
60cm    7kr/cm
90cm    9kr/cm
110cm  12kr/cm

Inramning

Vi tillverkar din ram efter önskemål och vi har ett stort sortiment på kvalitétsramar av olika material.
Det finns även olika glas och passepartouter och därför är det alltid enklast för dig som kund att besöka butiken vid beställning av ram. Eftersom vi har ett såpass stort utbud på ramar samt olika sätt att rama på har vi valt att inte presentera någon prislista på hemsidan, kom gärna in så kolla vi på det. Vi kan även rama in olika typer av föremål.
Kika gärna in på vår Instagram för inspiration

Butik

I vår butik hittar du ett brett sortiment av konstnärsmaterial & Hobbymaterial från kända märken, vi hjälper dig såklart efter önskemål. Gör som Lars Lerin och köp ditt material på Combihörnan.

Vi har märken som Winsor Newton, Rembrandt, Van Gogh, Daler Rowney, Arches, Canson och du hittar penslar, pastel, akvarell, olja, akryl, papper, pennor, posca, gouache, textilfärger och mycket mer.

Pyssel & Hobbybutik

Vi har nu även öppnat en pyssel & hobbybutik fylld med allt möjligt kul!I butiken hittar du allt från flörtkulor & piprensare till läder & nitar!

Vi har även ett brett säsongssortiment tex julpyssel, påskpyssel mm.